Wikileaks/Orbán kiszólásai!
Hillary Clinton levele Orbán Viktornak
Wikileaks-Orbán és emberei.
WikiLeaks: Orbán bevallotta, hazudott!
A 2012-es amerikai elnökválsztás
Interjú - Szerzs Szargszján örmény elnökkel
LMP
Bamakó rali 2014
Barroso-levél
Konföderációs kupa 2013
Dakar 2011-2012
Orbán terve!
Magyar vizilabda
Paralimpiai játékok 2012 augusztus 29-szeptember 9
Valuta Kalkulátor
Amit a médiatörvényröl tudni kell!
Meghalt Oszama bin Laden!
A 2014-es Magyar választások
Ki járt jobban?
Orbán megvédi a népét!
Wikileaks az igazi politikai bulvár!
Dakar 2013-2014
írd át
Olimpia 2012
2012-es Foci EB
A 2014-es brazíliai foci VB
GalériaOrbán Viktor maga vallotta be diplomaták előtt, hogy megválasztása érdekében hazudott a 2006-os választási kampányban. Miután a választásokat elveszítette, ugyanazt folytatta, amit a kampányban mondott, vagyis tovább hazudott. Ez a hazugság pedig nem volt más, mint hogy ő reformok és megszorítások nélkül is képes jólétet teremteni az országban. Az MSZP csak azért alkalmaz megszorításokat, mert nem ért a kormányzáshoz és ellopja a zemberek pénzét. Az Orbán-kormány eddigi működése is bizonyította, hogy ez nem igaz.
Orbán már erkölcsileg megbukott, de formálisan még nem, mert lehet, hogy ő a miniszterelnök, de sorsa mégis a Fidesz frakció kezében van.


Orbán két olyan mondata is kiszivárgott, amely még a fideszes szavazók körében is kiveri a biztosítékot:

Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok!

valamint:

“Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed.”

Mind a két kiszólás negatív színbe tüntetheti fel Orbánt, ami még a bukásához is vezethet, mivel ostoba módon próbálta ezeket a mondatokat cáfólni, így kénytelen volt közölni a jobboldali olvasók számára is a hírt, amit inkább elhalgatott volna a Fidesz!

A magyarázkodás, pedig a beismeréssel egyenlő!

A Matolcsyzmus is a leváltásához vezethetne, mivel a hasító gazdaság az emberek nyomorához vezetett! Ez a leépülés, pedig részben az elhibázott egykulcsos adónak köszönhető, ami a párt számára fontos embereknek szépen jövedelmez, viszont a következményeket a többiek fizetik meg, mivel a világ szinte minden területén hitelező IMF segitségét elutasítva, a drágább  piacot választotta a kormánypárt az ország finanszírozására, ami még jobban mélyíti a válságot.
Ráadásul az egész gazdaság minden területére próbálja rátenni kezét Orbán és érdekeltsége, plusz az új alkotmányával igyekszik szilárdítani hatalmát az országban, miközben a világ meghatározó politikusai előtt renitens politikusként hatalmát fitogtatja.www.receptek.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!
http://www.receptek.sokoldal.hu/news http://www.receptek.sokoldal.hu/amerikai_valasztas